Seuratalkoot

Imatranajo-talkoot KETTERÄ

55. Imatranajo IRRC 14.-16.6.2019

Seuramme osallistuu Imatranajo-talkoisiin, aikaisempien vuosien tapaan. Toivomme, että mahdollisimman moni päättää osallistua talkoisiin. Tämä on hyvä, mukava ja helppo tapa joukkueen varainhankintaan.

Tarjolla on työtä: katsomolipunmyynti, lipunmyynti ja liikenteenohjaus. Järjestyskortilliset talkoojat ilmoittautuu suoraan jaana.lapakko@gmail.com

Perjantaina ei ole lipunmyyntiä vaan kaikilla on tällöin vapaa pääsy alueelle. Lipunmyyjiä tarvitaan lauantaina klo 9:00-18:00 ja sunnuntaina klo 9:00 -17:00 (ajat tarkentuvat lähemmin).

Meidän talkootarve lipunmynnissä on 8-10 henkilöä/päivä, (vuorot jaetaan ilmoittautuneiden mukaan). Lipun myynnissä ollaan myyntipareina, yksin ei kenenkään tarvitse olla.

Liikenteenohjaukseen tarvitaan tekijöitä pe/la/su kisapäiville. Tarve noin 12henkilöä/päivä (la/su työpäivä jakautuu useampaan vuoroon, tekijöitä tarvitaan siis paljon). Liikenteenohjauksessa talkoolaisen tulee olla täysi-ikäinen.

Talkootyökorvaus on 10€/h/henkilö (ohjautuu suoraan joukkueille)

Ilmoittaudu talkoisiin 26.4.19 mennessä.

Seuran yhteyshenkilönä toimii Jaana Lapakko

jaana.lapakko@gmail.com, 0500 656628

ps. voi valita halutessasi molempia tehtäviä sekä liikenteenohjausta että lipunmyyntiä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.