MyClub Ohjeet

Yleiset ohjeet

Huom! Seuran kaikille toimihenkilöille (joille löytyi sähköpostiosoite) on laitettu kutsu käyttöoikeuden aktivoimiseksi myClubiin.

1A. Käyttöoikeuden aktivointi (Toimihenkilöt, joille kutsu on laitettu)

Kun sinut on lisätty myClub käyttäjäksi, saat sisäänkirjautumisohjeet myClubiin sähköpostitse. Aktivoi käyttöoikeutesi klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Määritä itsellesi oma haluamasi käyttäjätunnus ja salasana.

myClubin käyttö on ilmaista kaikille jäsenille.

Jos et saa sisäänkirjautumisohjeita, ota yhteyttä myClub-vastaavaamme

Sofian Gezuri sofiangezuri@hotmail.com 0408218791
Timo Kurvinen timokurvinen@gmail.com 0407039756

1B. Rekisteröityminen myClubiin uutena käyttäjä ilman kutsua.

Aloita kohdasta "Rekisteröi uusi jäsentili". Kirjaa tiedot kattavasti.

2. Sisäänkirjautuminen järjestelmään

Voit kirjautua Ketterä myClubiin osoitteessa:

Ilmoittaudu klikkaamalla MyClub logoa

TAI

Molemmat osoitteet tomivat myös mobiililaitteilla.

**Vihje!** Ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä kannattaa tallettaa osoite selaimesi kirjanmerkiksi.

3. Salasana unohtunut?

Voit tilata ja määrittää itsellesi uuden salasanan seuraavasti:

1. Klikkaa linkkiä
2. Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Lopuksi klikkaa `Lähetä`-nappia.
3. Saat sähköpostissa linkin sivulle, jota klikkaamalla pääset määrittelemään itsellesi uuden salasanan.

4. Omien tietojen muokkaaminen

Saat seuramme uutiset, laskut, tärkeät viestit ja tarvittaessa otamme yhteyttä puhelimitse antamaasi numeroon. Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla.

Voit itse vaivattomasti päivittää yhteystietojasi seuraavasti:

2. Klikkaa `omat tiedot`-sivu auki
3. Klikkaa `Muokkaa`-linkkiä ja täytä huolellisesti kaikki kentät ja klikkaa `Tallenna`-nappia

Mihin eri tietojani tarvitaan?

* `Etunimi, Sukunimi` – henkilön tunnistaminen seurassa ja järjestelmässä
* `Ikä` –  kohdennettu seuraviestintä
* `Sähköposti` – seuraviestintä, salasanasi uusiminen, järjestelmän käyttö, laskujen lähetys
* `Matkapuhelin` – tekstiviestit, yhteydenotto kiireellisissä tapauksissa

5. Alaikäisen huoltaja

Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

1. aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
2. aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Jos haluat antaa alaikäisen nuoren itse hallinnoida omaa käyttäjätiliään, mutta haluat saada sähköpostitiedotteet ja laskut omaan sähköpostiosoitteesi, pyydä lastasi lisäämään oma sähköpostiosoitteesi jäsenen `1. Huoltajan sähköposti`-kenttään.

Perheenjäsenen myClub-tilin liittäminen omaan myCub-tiliin

Huoltajat voivat liittää myös seuran sisällä perheenjäsenten myClub-tilit omaan myClub-tiliin. Näin huoltajat voivat helposti vaihtaa eri perheenjäsenten tilien välillä ilman että tarvitsee kirjautua ulos myClubista

Perheenjäsenten tilien liittäminen omaan myClub-tiliin tapahtuu seuraavasti

– Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
– Valitse sivu “Omat tiedot”->”Asetukset” (Perheenjäsenet)
– Klikkaa “lisää perheenjäsen”-linkkiä
– Kirjoita liitettävän perheenjäsenen käyttäjätunnus ja salasana ja paina “Lisää”-nappia.

Perheenjäsen on nyt liitetty tiliin. Voit vaihtaa eri tilien välillä valitsemalla valikon oikeasta yläkulmasta käytettävä tili.

6. Eroaminen ryhmästä

Jäsentasostasi riippuen voit itse poistaa jäsenyytesi eri ryhmistä seuraavasti:

2. Klikkaa `omat tiedot`-sivu auki
3. Jäsenyydet taulusta klikkaa “punaista rastia” ryhmän kohdalla, josta haluat poistua.

HUOM! Kaikki jäsenet eivät voi itse valita omaa jäsentasoaan.

7. Palautteen antaminen seuralle

Voit antaa palautetta klikkaamalla `Anna meille palautetta`-linkkiä ollessasi kirjautuneena myClub järjestelmään.
Valitse taho, jolle haluat palautteen osoittaa ( oma seura tai palvelun tarjoaja ), kirjoita viestisi ja klikkaa `Lähetä`-nappia.

Tiedotteisiin kommentointi:
Voit myös kommentoida omalta jäsensivultasi seuran tiedotteisiin liittyen tiedotteen alla olevaan kommentointikenttään.

Voit myös aina antaa palautetta sähköpostilla osoitteeseen https://ketterajuniorit.sporttisaitti.com/yhteystiedot/new_page-152421/

8. Tapahtumiin ilmoittautuminen

2. Klikkaa `Tapahtumat`-sivu auki
3. Klikkaa `Ilmoittaudu nyt`-nappia halutun tapahtuman kohdalta. Tapahtumailmoittautumisnäkymä aukeaa.

Tapahtumailmoittautumisnäkymä sisältää

* lisätietoja tapahtumasta
* Kartta kuvaketta klikatessa näet tapahtumapaikan kartalla ja voit hakea vaikka ajo-ohjeet paikalle.
* Kalenteri kuvaketta klikatessa voit tallentaa tapahtuman omaan kalenteriisi
* `Selite`-kenttään voit kirjoittaa vapaamuotoisesti ilmoittautumisen vastaanottajalle haluamiasi lisätietoja

9. Ilmoittautumisen päivitys / peruutus

Tapahtuma ilmoittautumisnäkymästä voit päivittää aiemmin tekemäsi ilmoittautumisen selitekenttää tai voit perua ilmoittautumisesi kokonaan klikkaamalla `Peru ilmoittautuminen`-linkkiä..

Video-ohjeet

Ohjeet löytyvät myös kätevästi videomuodossa !

myClub videot