Tyttöjen Liikuntakerho 2017 - 2018

TIEDOTE 10.12.2018

Tyttöjen Liikuntakerho uudistui ja nyt kerhoissa voi käydä samalla ilmoittautumisella Imatralla ja Lappeenrannassa.

Tyttöjen Liikuntakerho toteutetaan Imatralla ja Lappeenrannassa Imatran Ketterä Junioreiden, Imatran Voimistelijoiden, Lauritsalan Visan ja Saimaan Pallon yhteistyönä.

Alle -05 – 09 tytöille tarkoitettu liikuntakerhossa tytöille tarjotaan mahdollisuus monen lajin kokeiluun kerhojen yhteydessä. Lajeina kerhossa ovat

jääkiekko (Ketterä ja SaiPa) jääpallo (PaSa Bandy) ringette (Lauritsalan Visa) voimistelu/tanssi (Imatran Voimistelijat ja Lauritsalan Visa)

Kerhotoiminta on tytöille tarkoitettu matalankynnyksen toimintaa, jossa tarkoituksena on tarjota tytöille kokemuksia ja liikunnan riemua yllä olevista lajeista. Liikuntakerhossa on kolme lajia viikossa alla olevan lukujärjestyksen mukaisesti ja kerholaiset voivat osallistua kaikkiin kerhon tapahtumiin tai vai niihin jotka hän valitsee.

Kerhotoiminnasta vastaavat yhdessä Imatralaiset ja Lappeenrantalaiset urheiluseurat ja toimintaa on sisä- ja ulkotiloissa.

Imatran Ketterä Juniorit Imatran Voimistelijat Lauritsalan Visa Pasa Bandy Saimaan Pallo

Miten pääsen mukaan toimintaan? Ilmoittaudu LIITE olevalla lomakkeella kerhoihin. Lomakkeesta löydät lisäohjeet. Kerhoihin voi myös ilmoittautua paikan päällä.

Mitä liikuntakerho maksaa?

30 € kevätkausi 8.1. – 28.3.2018. Hintaan sisältyy ohjauksen lisäksi vakuutus. Kerhoon kuuluu 11 viikkoa ja viikossa on mahdollisuus käydä kolmessa kerhossa. Kerhoissa on viikon kokeiluaika. Maksu laskutetaan seurojen toimesta erikseen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä liikuntavälineitä pitää olla liikuntakerhojen eri lajeissa?

jääkiekko, ringette ja jääpallo - luistimet, ristikkokypärä ja kaulasuoja (suositellaan polvisuojia ja kyynärsuojia) - oman mailan voi ottaa mukaan, mutta kerhoilla on myös lainamailoja

voimistelu / tanssi - sisäliikuntavaatteet, mukaan voi ottaa myös vesipullon - salissa liikutaan paljain jaloin

Lisätiedot: Visa / Janne Borgström, janne.borgstrom@skrl.fi , 044 327 2026 SaiPa / Terhi Mertanen, terhi@mertanen.info, 040 594 4945 Ketterä / Antti Kutvonen, antti.kutvonen@ketterajuniorit.net, 050 441 4360 PaSa Bandy / Kari Loikkanen, loikkanenk@gmail.com, 040 735 8511 Imatran Voimistelijat / Katariina Pussi, imatran.voimistelijat@gmail.com, 040 7271995 https://www.lauritsalanvisa.fi/ http://www.saipary.fi/ http://www.pasabandy.fi/ http://ketterajuniorit.sporttisaitti.com/ http://imatranvoimistelijat.sporttisaitti.com/

 

Kerhojen liikuntapaikkojen osoitteet:

Imatran jäähalli Ottelukatu 1, 55420 Imatra

Imatran urheilutalo Kotipolku 2, 55120 Imatra

Lappeenrannan jäähalli / UKareena Kisakatu 9, 53200 Lappeenranta

Lappeenrannan tekojää Kisakatu 9, 53200 Lappeenranta

Lappeenrannan urheilutalo Pohjolankatu 29, 53100 Lappeenranta