Luistelukoulu

Imatran Ketterä Juniorit luistelukoulu kausi 2018-2019

MUKAAN VOIT ILMOITTAUTUA MILLOIN TAHANSA KAUDEN AIKANA!

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran MYCLUB sivustolla: Linkki ilmoitautumiseen -> Valitse myClubista "Rekisteröi uusi jäsentili"

ILMOITTAUTUA VOIT MYÖS PAIKAN PÄÄLLÄ!

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun alkeita, sekä pidetään hauskaa ja nautitaan luistelusta.

Tervetuloa luistelukouluun

Luistelukoulussa harjoitellaan kerran viikossa joka lauantai klo 9:30 -10.15, oman taitotason mukaisessa pienryhmässä. Tavoitteena oppia luistelun alkeet leikkimielisesti sekä oppia toimimaan ryhmässä. Luistelukoulusta saa hyvät edellytyksen siirtyä kiekkokouluun.

(Jos lapsi ei osaa vielä luistella)
Jäällä lapsen mukana tulee olla joku vanhempi, esimerkiksi äiti, isä, mummi, ukki tai vaikkapa isoveli.
Siihen saakka, että nämä uskaltavat liittyä tavalliseen toimintaan.
Kun lapsi oppii riittävät lajitekniset ja sosiaaliset valmiudet toimia itsenäisesti, voi vanhempi jäädä pois jäällä tapahtuvasta toiminnasta.

Varusteet

Luistimet, - kypärä/kasvoja suojaava ristikko (CE merkintä), käsineet.

Vaatetus

Lämpimät ja joustavat vaatteet soveltuvat parhaiten jäälle, sillä niissä on helppo liikkua.

Vanhemmat

Vanhemmat voivat osallistua toimintaan jäällä. Luistimet, kypärä, käsineet.

Luistelulkoululaisten loukkaantumiset ovat jäälle kaatumisia, sormille astumisia              ja muita yhtä pian ohi meneviä havereita.

Ohjaja huolehti lapsesta siihen saakka, että oma huoltaja löytyy ja voi ottaa lapsen            hoitoonsa. Vanhemmat eivät saa poistua hallista, vaikka vanhemmat  poistetaan vaihtoaitioista katsomoon.

Maksu

Luistelukoulu on maksuton.

Tiedotus tapahtuu Imatran Ketterä Juniorit nettisivustolla!

Lyhyt esittelyvideo Imatran Ketterä Juniorot Leijona-kiekkokoulusta.