Ketterä juniorit ry & MyClub

Timo Kurvinen
23.5.2018

Ketterä juniorit ry on ottamassa käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Ketterä juniorit ry jäsenenä tulet saamaan käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua seuran ja joukkueen tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä seuran myClub vastaavaan: sofiangezuri@hotmail.com

MyClub palvelun käyttöönotto tulee myös takaamaan sen, että seura tulee jatkossa noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR The General Data Protection Regulation).