Special Hockey/Floorball Day

Sofian Gezuri
2.5.2018


Special Hockey/Floorball Day on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille erityislapsille ja -nuorille. Voit tulla kokeilemaan, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta jääkiekosta tai salibandysta. Mukaan toivotaan lapsia ja nuoria joilla vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa lapset ja nuoret jääkiekkoon ja salibandyn ja antaa mahdollisuus kokeilla lajeja.

Special Hockey/Floorball Day

 

 

Special Hockey/Floorball Day on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille erityislapsille ja -nuorille

Special Hockey/Floorball Dayn Tapahtuma järjestetään viikolla 20, 19.5.2018 kello 12.00-13.30 jäähallilla sekä 14.30-16.00 urheilutalolla!

(Siirtyminen jäähallilta Urheilutalolle ja Jäähallille on järjestetty tapahtuma järjestäjien puolesta!)

Voit tulla kokeilemaan, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta jääkiekosta tai salibandysta. Mukaan toivotaan lapsia ja nuoria joilla vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan.

Special Hockey/Floorball Dayn tarkoituksena on kartoittaa tällaisen toiminnan kiinnostavuus ja tarve. Mikäli toimintaa kohtaan on tarpeeksi kiinnostuneita, Imatran Ketterän Juniorit  ja Imatran Voima voi perustaa oman Special Hockey/Floorball joukkueen kaudelle 2018-2019 esim. harjoitukset 2 kerta viikossa  1 kerta jääkiekko ja 1 kerta salibandy.

Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa lapset ja nuoret jääkiekkoon ja salibandyn ja antaa mahdollisuus kokeilla lajeja.

 – Tärkeintä on, että lapset saavat hien pintaan ja heillä on kivaa. 

Otamme mielellämme lasten vanhempia / avustajia mukaan toteuttamaan Special Hockey/Floorball  toiminnan.

Ilmoittautuminen tästä 

Yhteystiedot:

Sofian Gezuri 040-8218791      Imatran Ketterä Juniorit ry

Antti Kutvonen 050-4414360    Imatran Ketterä Juniorit ry

Juuso Häkkinen 040-5838810  Imatran Voima