HUOM! SUNNUNTAILLE TARVITAAN TEKIJÖITÄ. 54. Imatranajo IRRC 6.-8.7.2018, ilmoittautuminen talkoisiin käynnissä!!

Jaana Lapakko
16.4.2018

Imatranajo-talkoot KETTERÄ

54. Imatranajo IRRC 6.-8.7.2018

Seuramme osallistuu Imatranajo-talkoisiin, viime kesäiseen tapaan. Toivomme, että mahdollisimman moni päättää osallistua talkoisiin. Tässä on hieno mahdollisuus kartuttaa "pesämunaa" joukkueen kassaan jo ennen kauden alkua.

Tarjolla on työtä: lipunmyynnissä, liikenteenohjauksessa ja järjestyksenvalvonnassa.

Seura ilmoittaa kartoituksen jälkeen IMK.lle talkoolaisten määrän. IMK ja seuran vastuuhenkilö valitsevat talkoolaiset tehtäviin kullekin kilpailupäivälle. Perehdytystilaisuus pyritään järjestämään hyvissä ajoin ennen kilpailutapahtumaa.

Lauantaina ja sunnuntaina talkootyöntarve on suurimmillaan.

Talkootyökorvaus on 10€/h/henkilö (ohjautuu suoraan joukkueille), viikonlopun kulkuoikeuden sisältävä toimitsijaranneke ja tapahtumapaita. Rannekkeeseen ja paitaan on oikeutettu yhdeksän tunnin talkootyömäärällä.

Toiveet talkootehtävistä ja ajoista pitää olla tiedossa 20.4. mennessä, jolloin lomake sulkeutuu. Toimi siis nopeasti!

Seuran yhteyshenkilönä toimii Jaana Lapakko

LOMAKE LÖYTYY SEURATALKOOT VALINAN TAKAA